Voedingsdeskundige Veldhoven

Home > Voedingsdeskundige Veldhoven

Afvallen Veldhoven: Slimmer aanpakken.

Verreweg de meeste van onze leden komen naar ons toe met een duidelijk doel: afvallen. Veldhovenaren weten ons al prima te vinden. Dat komt omdat wij in Veldhoven afvallen slimmer aanpakken. Los van het mentale en emotionele stuk is afvallen best simpel. Je moet zorgen dat je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt. Dat betekent dat je twee zaken kan aanpakken:

1: Je kan zorgen voor extra verbranding

2: Je kan zorgen dat je minder calorieën binnen krijgt.

Bij SlimBezig combineren we beide zaken, want we weten dat je het liefst snel wil afvallen. Die extra verbranding realiseren we door je een compleet menu te bieden met voldoende eetmomenten waarin je ook nog eens de juiste dingen eet. Zo stimuleren we je vetverbranding, een basis om te kunnen afvallen. Daarnaast bieden we een effectieve training voor conditie én spieren. Juiste die spieren zorgen voor een verhoogde vetverbranding en dát is de basis om te kunnen afvallen.

Meld je aan voor 14 dagen gratis kennismaken met slimbezig

Wil je gebruik maken van 14 dagen gratis kennismaken met Slimbezig Veldhoven vul dan onderstaand formulier in.

14 dagen kennismaken

Al veel mensen geholpen met afvallen

Zo hebben we al vele mensen helpen afvallen in Veldhoven. Dat doen we niet met een kortstondig wondermiddel maar met een lange termijn aanpak. Wondermiddelen bestaan namelijk niet. Daarom helpen onze coaches je ook afvallen. Want het belangrijkste is dat je het volhoudt. Onze coaches helpen je daarbij in een individueel traject op afvallen in groepen. SlimBezig maakt snel afvallen in Veldhoven toegankelijk. Onze cursussen van 4 weken zijn de basis. De complete weekmenu’s en boodschappenlijst maken het je gemakkelijk. Omdat voor veel mensen uit Veldhoven afslanken een grote wens is, nemen wij dit thema erg serieus en werken we met 6 voedingscoaches en 2 voedingsadviseurs graag aan het behalen van jouw streefgewicht.

Start met afvallen met een Gratis Proefweek

Wil je starten met afvallen? maar eerst weten hoe wij dat aanpakken? Vraag dan NU een gratis proefweek aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact met jou op.