Prikkelarm fitness

Home > Prikkelarm fitness

Prikkelarm fitness

Voor veel mensen is een standaard ‘sportschool’ te druk, te massaal en gevuld met veel te veel prikkels. Dat maakt het moeilijk om in beweging te komen én te blijven. Daar brengt SlimBezig verandering in. SlimBezig is ‘Stil Bezig’ tijdens onze Prikkelarme fitness-uren. Uniek in Veldhoven en wijde omgeving.

SlimBezig is (normaal gesproken) voor reguliere leden gesloten van 12.00 – 15.30 uur. Dat biedt ons de gelegenheid om een aangepast programma aan te bieden in die tijden. Een programma speciaal voor iedereen die wegens overprikkeling niet terecht kan in een reguliere sportschool.

Omdat we merken dat veel mensen met autisme, burn-out verschijnselen, NAH of andere medische indicaties behoefte hebben aan een veilige en prikkelarme trainingsomgeving hebben we ons aanbod uitgebreid met prikkelarm fitness. In het kort:

  • Onze toestellen werken volautomatisch, veilig én geluidloos door de mechanische weerstand.
  • We draaien geen muziek
  • We beperken het aantal sporters op deze tijden
  • We starten op maandag en vrijdag van 12.30 – 15.00 uur en kunnen dat uitbreiden naar dinsdag en donderdag indien er voldoende interesse is.
  • Via de meedoen-regeling van Gemeente Veldhoven is het mogelijk om een deel van de contributie vergoed te krijgen
We hebben wat feedback gevraagd aan de huidige deelnemers en die is erg positief:
 
“Fijn, niet teveel nadenken, snel voorbij en wel lekker gesport. Uitdagend, sociale herkennend (lotgenoten)”
 
“Heel erg fijn – Rustig, vriendelijke begeleiding. Aandacht, gezellige praat. Alle focus kan je leggen op je oefeningen en als je het even niet weet, helpen ze je meteen weer vooruit. Ik kan door een aandoening niet in een reguliere sportschool terecht. Hier kom ik wél tot mijn recht en ik doe het met plezier.”
 
“Iets waar ik van tevoren al naar uitkijk. Vind het sporten hier heerlijk!”
 
“Voor mij een uitkomst, lekker trainen zonder drukte om te heen.”
 
“Prikkelarm trainen bij SlimBezig is echt een aanrader. Heerlijk rustig trainen op je eigen tempo, zonder al die prikkels. Sommige mensen hebben dit echt nodig. Ik ben zo blij dat jullie dit aanbieden!”
 
Meld je nu aan via onderstaand formulier
 

Wil jij gebruik maken van een gratis proeftraining? Maak dan een afspraak door onderstaand formulier in te vullen.

Kennismaken hoofd
Neem je iemand mee?*