Sportschool Veldhoven

Home > Sportschool Veldhoven

Slimbezig, dé sportschool van veldhoven maar dan anders.

Alle sportscholen van Veldhoven zijn hetzelfde? Zeker niet! Fitness in Veldhoven doe je bij SlimBezig. Dé sportschool van Veldhoven, maar dan anders! SlimBezig biedt fitness op de manier die jij wil: sneller, veiliger en effectiever. We werken namelijk als enige Veldhovense sportschool met de Milon Cirkel. Daarmee train je je hele lichaam in slechts 35 minuten. Zowel spierversterking als conditie komen aan bod. We zijn het alternatief voor de massale sportschool. We zijn kleinschalig, persoonlijk en laagdrempelig. Ook als je niet zo sportief bent, voel je je bij ons direct thuis.

In tegenstelling tot de traditionele sportscholen in Veldhoven werken wij niet met een jungle aan ingewikkelde toestellen. Bij ons train je op de Milon Cirkel met je eigen persoonlijke chipkaart. De vaste routing zorgt dat je alles doet wat nodig is voor een complete training en jouw chipkaart zorgt ervoor dat alle toestelinstelling perfect zijn voor een optimale training. Geen gedoe met gewichten zoals in de gewone sportschool, maar effectief en snel sporten dankzij de meest moderne sportschool van Veldhoven. We zijn dus eigenlijk hét alternatief voor de sportschool in Veldhoven.

Als enige ‘sportschool’ in Veldhoven hechten we zeer veel waarde aan beweeglijkheidstraining om rugklachten te voorkomen. Velen van ons zitten namelijk een groot deel van de dag en dat is een erg slechte houding voor je lichaam. Naar de fysiotherapeut met klachten? Zorg dat je het voor bent en sport jezelf slanker, fitter en gezonder in een sportschool die verantwoord bewegen op één heeft staan.

Dus zoek jij een sportschool in Veldhoven? Wil jij meer gaan sporten en zoek je een sportcentrum die bij jou past? Voel je je niet prettig in een andere sportschool in Veldhoven? Dan is SlimBezig de juiste plek voor jou.

Sporten met tevredenheidsgarantie bij Slimbezig!

Wil je gratis kennismaken met Slimbezig Veldhoven vul dan onderstaand formulier in.

Sporten met tevredenheidsgarantie bij Slimbezig!

Wil je gratis kennismaken met Slimbezig Veldhoven vul dan onderstaand formulier in.

Kennismaken