Vacatures Veldhoven

Home > Vacatures Veldhoven

Vacatures Slimbezig Veldhoven

.

Ben jij die geboren SlimBezig fitness-coach? 

SlimBezig heeft op dit moment geen specifieke vacature. Dat wil niet zeggen dat we je niet willen leren kennen. Want zoals ik ieder bedrijf, hebben ook wij met personeelswisselingen te maken.

Ben jij een spontane, sociale, behulpzame, flexibele en enthousiaste fitness-coach die onze leden helpt het maximale uit hun training te halen. Iemand die niet alleen pronkt met zijn/haar diploma’s maar overtuigt door zijn/haar vaardigheden.

Bij SlimBezig staat de begeleiding van de leden voorop. Ons voornaamste trainingsinstrument, de Milon Cirkel, zorgt voor een 30% effectievere training in slechts 35 minuten. Tevens geeft het onze coaches waardevolle informatie over het trainingsverleden van alle leden. Hierdoor kunnen we zeer gericht het trainingsplan bijsturen en optimaliseren teneinde het optimale trainingsresultaat te behalen.

Verwacht bij ons geen papieren trainingsschema’s, loopbanden, groepslessen, receptiewerk of koffie schenken. Een SlimBezig coach is met de leden bezig en staat in de Milon Cirkel tussen de leden. De SlimBezig coach is sociaal, betrokken, behulpzaam en geeft advies op basis van zijn of haar kennis van het menselijk lichaam. Behalve met de Milon Cirkel werken we ook met Five beweeglijkheidstraining, Pixformance, SlimPlan en het BodySupport voedingsplan.

Wij zorgen voor een interne opleiding bovenop je huidige diploma’s. We vinden je sociale vaardigheden trouwens veel belangrijker dan je diploma’s. Dus ben jij sociaal, behulpzaam, klantgericht, collegiaal, flexibel, bereid in het weekend en in de avond te werken, leergierig, sportief en woonachtig binnen 30 minuten rijden van Veldhoven, dan horen we graag van je.

Tot je belangrijkste werkzaamheden behoren:

Het opstarten van nieuwe leden in de Milon Cirkel, Pixformance en Five.

Het geven van trainings- én voedingsadvies.

Het bewaken van de verschillende trainingsfases in de Milon Cirkel en actief coachen van de leden.

Creëren van een aangename en gezellige sfeer samen met de leden.

Het voeren van sportadviesgesprekken teneinde potentiële leden te helpen te kiezen voor een gezondere levensstijl.

Lichte schoonmaakwerkzaamheden na afloop van je dienst.

Arbeidsvoorwaarden:

SlimBezig is een kleinschalig en kerngezond bedrijf met een team van 8 personen. De werktijden bepalen we in overleg en we betalen je een marktconform salaris. 

Ben jij dit of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Reageer dan door je CV en motivatie te sturen naar:

[email protected]