Vacatures Veldhoven

Home > Vacatures Veldhoven

Vacatures Slimbezig Veldhoven

.

We hebben op dit moment geen vacature, maar willen je graag leren kennen.

Zoek jij een (bij)baan in de sport?

SlimBezig in Veldhoven zoekt een spontane, sociale, behulpzame en enthousiaste coach die onze leden helpt het maximale uit hun training te halen. Iemand die weet waar hij/zij het over heeft als het gaat om voeding en beweging, maar dat vooral laat zien door onze leden actief te coachen tijdens hun trainingen.

SlimBezig is hét alternatief voor de traditionele sportschool met als belangrijkste faciliteiten de concepten Milon Cirkel, Five, Pixformance en BodySupport. Onze coaches zijn gastheer/gastvrouw pur sang en zorgen ervoor dat iedere sporter de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft en traint in een plezierige omgeving. Je bent een luisterend oor, een betrokken coach en een deskundig adviseur en zorgt dat iedereen moe én voldaan is na zijn of haar training.

Tot je belangrijkste werkzaamheden behoren:

Het coachen van de leden om het maximale uit hun training te halen.
Creëren van een aangename en gezellige sfeer samen met de leden.
Het voeren van sportadviesgesprekken om potentiële leden te helpen te kiezen voor een gezondere levensstijl.

We verwachten het volgende van je:

Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan uitstekend omgaan met de verscheidenheid aan leden die we mogen verwelkomen.
Je bent positief, energiek, behulpzaam, collegiaal en bereid net een stapje extra te doen.
Je bent sportief en bereid onze interne opleiding tot Milon en Five coach te volgen.
Je hebt commerciële vaardigheden en een natuurlijk talent mensen te overtuigen te starten met een actievere levensstijl.
Je kan zelfstandig werken, neemt daarin je verantwoordelijkheid en denkt altijd in het belang van de leden én de organisatie.
Je bent flexibel en ook bereid te werken in de avond en het weekend.
Je kan goed omgaan met de software die we gebruiken voor coaching, training en administratie.
Je woont bij voorkeur in Veldhoven of directe omgeving.

Arbeidsvoorwaarden:

SlimBezig is een kleinschalig en kerngezond bedrijf met een team van 5 personen. Werktijden worden in overleg bepaald en kunnen zijn van 7.00 – 12.00 uur, van 15.30 – 21.00 uur of in het weekend van 8.00 – 12.30 uur. Uiteraard betalen we een marktconform salaris en staan we ervoor open je te helpen in je ontwikkeling als professional in de sport.

Ben jij dit? Of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Reageer dan snel door je CV en motivatie te sturen naar: [email protected]