Rugtraining

Home > Rugtraining
Home > Rugtraining

verminder je rugklachten met Five en milon

.

Wil jij ook weer pijnvrij bewegen?

Hoeveel tijd per dag zit jij? Achter je bureau, op de bank, in de auto, etc.? Juist, het merendeel van de dag. Daardoor krijgen veel mensen (vroeg of laat) last van rug, nek, schouders en/of heupen. Herkenbaar? Met het Five beweeglijkheidscircuit helpt SlimBezig! je deze klachten te voorkomen/verminderen.

Five helpt je pijnvrij bewegen

Five is dé oplossing voor ons zittende bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl de natuurlijke beweeglijkheid voelt verminderen, met klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen als gevolg. Five vermindert en geneest lichte tot heftige pijn. Five werkt tegen artrose en gewrichtsproblemen en werkt ook preventief!

Five is wat ons betreft onmisbaar in een goede training. Beweeglijkheid is naast kracht en conditie namelijk een belangrijke peiler van een gezond lichaam. De Five oefeningen doe je aansluitend aan je training op de Milon Cirkel en kosten je slechts 5-10 minuten extra. De ideale afsluiting van je work-out!

Waarom kiezen voor milon bij slimbezig:

Gratis Proefweek

Wil jij Slimbezig uitproberen? dat kan, gratis zelfs. Wij bieden je een gratis proefweek aan om ons uit te proberen inclusief alles.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.