Afbeelding slimbezig-fitness-veldhoven
  • standaard
fitness-veldhoven

Whow wat een start!

Heb jij de krant van SlimBezig! ook gelezen en ben je onder de indruk? Zoals in de krant vermeld zijn er maximaal 100 maandkaarten beschikbaar. Reageer dus snel en claim 1 van de 100 gratis maandkaarten voordat je te laat bent!

SlimBezig! is geen gewone sportschool

Onze faciliteiten zijn anders, onze uitstraling is anders en onze filosofie is anders. We werken slimmer en dat zorgt ervoor dat jij meer resultaat zal ervaren in minder tijd. Dat betekent niet dat je bij ons niet hard hoeft te trainen. In de 35 minuten dat je bij ons bent helpen we je het maximale uit je training te halen. Als je dat doet zijn 2 trainingen per week voldoende om flink wat resultaat te ervaren. Je zal je sterker, fitter en energieker voelen. En de kilo’s die er in de loop der tijd zijn bijgekomen, train je er stap voor stap af. En gaat het je niet snel genoeg? Dan helpen we je om je voedingspatroon te verbeteren via Fit & Slank dat meestal vergoed wordt door je zorgverzekering. Slim toch?

Welkom & bedankt

Via deze weg wil ik iedereen die al gestart is met een Slim en Bezig leven hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen. En iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt: claim direct 1 van de 100 gratis maandkaarten en ervaar zelf hoe SlimBezig! jou fit en gezond kan maken.

SlimBezig! Veldhoven

Slimmer fit en gezond