Afbeelding slimbezig-fitness-veldhoven
  • standaard
fitness-veldhoven

SlimmerBezig voedingsadvies Try out pakket

SlimmerBezig voedingsadvies Try-out pakket voor onze leden! Wegens succes nog de hele maand juni

 

Wil jij ervaren hoe ons voedingsprogramma jou kan helpen wat extra kilo's kwijt te raken?

Wil jij nog voor de zomervakantie een strakker strandfiguur?

 

Afvallen is eigenlijk heel simpel: je moet zorgen dat je meer verbrandt dan dat je binnenkrijgt. Daarvoor zijn twee dingen nodig: een goede verbranding én een goed voedingspatroon.

 

 

Goede verbranding: de belangrijkste verbrandingsmotor in ons lichaam zijn onze spieren. 1 kilogram spieren zorgt voor de verbranding van 70 calorieën, terwijl 1 kilogram vet slechts 4 calorieën verbrandt. Extra spieren leveren dus extra verbranding op. Daarom is sporten zo belangrijk.

 

Goed voedingspatroon: om spieren op peil te houden is het belangrijk voldoende eiwitten tot je te nemen. Die zorgen voor spieropbouw. Daarnaast dienen vetten beperkt te worden. Een slimme combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten is dus essentieel om succesvol af te vallen.

 

De ervaring leert dat zo'n uitgekiend voedingsplan niet eenvoudig is. Maar hulp is dichtbij en luistert naar de naam SlimmerBezig – powered by BodySupport. En SlimmerBezig kan je nu als je lid bent van SlimBezig voordelig testen.

 

 

 

14 dagen SlimmerBezig voedingsadvies voor slechts 25 euro.

 

In deze 14 dagen kan je ervaren wat ons voedingsprogramma met je doet en of het werkt. Besluit je na die 14 dagen door te gaan voor het volledige programma van 8 weken, dan krijg je de 25 euro die je betaalt hebt als korting op het volledige programma. Daarmee betaal je dus slechts 120 euro voor het vervolg van 8 weken.

 

Interesse? Ga je de bikinistress te lijf dit voorjaar? Meld je dan even bij één van de trainers en maak een afspraak voor je SlimmerBezig intake.

Slimmer fit en gezond