Afbeelding slimbezig-fitness-veldhoven
  • standaard
fitness-veldhoven

Slimmer slank & fit Informatieavond zeer geslaagd

Slimmer slank & fit Informatieavond zeer geslaagd

Eens in de zoveel tijd zetten we 30 stoelen neer, zetten we de beamer aan en vertelt Martijn wat achtergronden over trainen en voeding. Want waarom ben je bij ons nou zo slim bezig? Waarom is de weerstand op de terugweg hoger dan op de heenweg van iedere oefening? Waarom kan je beter niet iedere dag komen trainen? Waarom zijn er verschillende fases? 
 

Op die en meer vragen krijgen de aanwezigen antwoord op de Slimmer Slank en Fit Informatieavond. Zo ook woesdagavond 1 februari jongstleden. Maarliefst 26 leden waren aanwezig. Gezien de positieve feedback was het voor iedereen de moeite van het komen meer dan waard. Leerzaam, interessant, boeiend waren slechts enkele van de opmerkingen na afloop. Het was een mooie avond. Sommige leden hebben ook meteen of de volgende dag de daad bij het woord gevoegd en zijn gestart met het SlimmerBezig voedingsplan. 

SlimmerBezig is een compleet pakket om je te helpen een gezond, afwisselend en slank voedingspatroon aan te leren. In de eerste 8 weken helpen we je daarbij met 5 afspraken. Geen poeders en pillen, maar gewoon normaal eten met de juiste hoeveelheden, juiste samenstelling en juiste momenten. Daardoor is het ook na die 8 weken goed vol te houden en blijven de kilo's eraf.

Leden van SlimBezig kunnen op ieder gewenst moment starten met ons voedingsprogramma SlimmerBezig. Kosten voor het complete traject van 8 weken zijn 145 euro.

Slimmer fit en gezond