Afbeelding slimbezig-fitness-veldhoven
  • standaard
fitness-veldhoven

SlimBezig bestaat 1 jaar

Op 22 november bestaat SlimBezig alweer 1 jaar. Reden voor een jubileumweek voor alle leden waarin we leuke extra's bieden. Voordeel op sportkleding, extra inlooplessen op het SlimBezig Circuit, lekkere groente en fruit-snacks, een ladies night en een jubileumborrel op vrijdag 22 november van 16.00 - 19.00 uur. Bezoek ons dus ook juist in de Jubileumweek en profiteer van de vele extra's.

Het programma:

Maandagavond:

Sporthuis Olympia biedt de mogelijkheid een voetanalyse te laten doen voor de optimale keuze van je schoeisel. Daarnaast bieden we extra inloopsessies voor uitleg over ons SlimBezig-circuit. Vrij inlopen.

Heerlijke groente en fruit-snacks

Dinsdagavond:

Extra uitleg SlimBezig-circuit. Vrij inlopen.

Heerlijke groente en fruit-snacks

Woensdagavond: ‘Ladies night’ (uiteraard zijn de mannen ook welkom)

Daniella van Komen geeft mini voetreflex-behandeling

Anita van Laarhoven geeft mini pedicure-behandeling

Heerlijke groente en fruit-snacks

Donderdagavond: Sportieve avond

Extra uitleg SlimBezig-circuit. Vrij inlopen.

Heerlijke groente en fruit-snacks

Vrijdag: Ledenborrel 16.00 – 19.00 uur

Loop na het werk of als start van je weekend even binnen voor een hapje en een drankje en hef samen met ons het glas op ons 1-jarig jubileum. Vanaf 19.00 uur kan er weer gesport worden. Daarvoor zijn we even minder SlimBezig

Zaterdag:

Laat de experts van Willy’s Bikeshop checken of je fiets winter-klaar is. Of geniet na je rondje op de Milon Cirkel van een minimassage om de fietskramp uit je kuiten te krijgen. (Reserveren via de balie gewenst, niet verplicht). Tot slot kan je ook zaterdagochtend kennis maken met het SlimBezig Circuit voor nóg meer trainingsresultaat.

Slimmer fit en gezond