Afbeelding slimbezig-fitness-veldhoven
  • standaard
fitness-veldhoven

Rugonderzoek in Veldhoven

Flink wat mensen hebben rugklachten. Velen daarvan zelfs dermate veel dat ze er in het dagelijks leven flinke hinder van ervaren. Lang staan, wandelen, sporten of zelfs liggen kunnen pijnlijk worden als de rug opspeelt. Om te bekijken wat er door gerichte spiertraining aan te doen is, start er een Rugonderzoek in Veldhoven. LET OP: het Rugonderzoek is afgelopen. Meld je aan voor een Gratis Proeftraining voor jouw rugoplossing op maat!

rugonderzoek veldhoven

Het onderzoek zal worden gehouden bij SlimBezig. Dit trainingscentrum aan de Burgemeester van Hoofflaan 76 in Veldhoven biedt met de Milon Cirkel én het beweeglijkheidsconcept Five® een veilige én effectieve manier om rugklachten te verminderen of zelfs te verhelpen. SlimBezig werkt inmiddels 15 maanden met beide concepten en ziet steeds meer mensen profijt hebben van de gerichte rugtraining.

Eigenaar Martijn van der Pijl: “Rugklachten komen enorm veel voor merken we. De eerste stap die men zet is vaak de fysiotherapeut. Veelal is dat niet genoeg. Er moet structureel gewerkt worden aan het verbeteren van de stabiliteit in de romp door effectieve spiertraining. Wij als fitnesscentrum hebben daar alle kennis en middelen voor. Daarmee boeken we veel resultaten. Met dit onderzoek willen we een grotere groep mensen testen en zodoende aantonen dat spiertraining een succesvolle bijdrage levert aan het verminderen of zelfs laten verdwijnen van rugklachten. Behalve spiertraining is ook beweeglijkheid van groot belang. Het Five® concept is daar uitermate geschikt voor en heeft al vele leden geholpen hun rugklachten te verminderen. De combinatie van beide lijkt ons ideaal en gaan we dus nu uitvoerig testen.”

Het onderzoek houdt in dat de deelnemers gedurende 5 weken 2 maal per week 60 minuten sporten op de Milon Cirkel, in de Five zone én wat aanvullende oefeningen voor de rug doen. Vooraf wordt er een test gedaan om de startsituatie te bepalen. Na 5 weken volgt de evaluatie en een beweegadvies. Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van 74 euro gevraagd voor het complete onderzoek.

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 maart via www.slimbezigveldhoven.nl. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar en vol is vol. Deelnemers moeten tussen 40 en 70 jaar oud zijn en al geruime tijd last hebben van hun rug.

Slimmer fit en gezond