Afbeelding slimbezig-fitness-veldhoven
  • standaard
fitness-veldhoven

Gezocht: SlimBezig coach

SlimBezig zoekt een spontane, sociale, behulpzame en vakbekwame coach die onze leden helpt het maximale uit hun training te halen. Iemand die niet pronkt met zijn/haar diploma’s maar overtuigt met zijn/haar vaardigheden. 

SlimBezig is hét alternatief voor de traditionele sportschool met als belangrijkste faciliteiten de innovatieve concepten Milon Cirkel en Five. Daarnaast is er aandacht voor functionele training en voeding. Onze coaches zijn gastheer/gastvrouw pur sang en zorgen ervoor dat iedere sporter de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft en traint in een plezierige omgeving. Je bent een luisterend oor, een strenge coach en een deskundig adviseur als het moet en zorgt voor gelach in de Milon Cirkel en aan de koffietafel als het kan.

 

Tot je belangrijkste werkzaamheden behoren:

- Het opstarten van nieuwe leden in de Milon Cirkel en Five.

- Het geven van trainings- én voedingsadvies.

- Het bewaken van de verschillende trainingsfases in de Milon Cirkel en actieve coaching van de leden.

- Creëren van een aangename en gezellige sfeer samen met de leden.

- Het voeren van sportadviesgesprekken teneinde potentiële leden te helpen kiezen voor een gezondere levensstijl.

- Schoonmaakwerkzaamheden.

 

We verwachten het volgende van je:

- Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan uitstekend omgaan met de verscheidenheid aan leden die we mogen verwelkomen.

- Je bent positief, energiek, behulpzaam, collegiaal, bereid net een stapje extra te doen en vooral jezelf.

- Je bezit goede kennis en kunde omtrent beweging en voeding (de specifieke werkwijze op de Milon Cirkel en Five worden uiteraard intern geschoold).

- Je hebt commerciële vaardigheden en een natuurlijk talent mensen te overtuigen te starten met een actievere levensstijl.

- Je kan zelfstandig werken, neemt daarin je verantwoordelijkheid en denkt altijd in het belang van de leden én de organisatie.

- Je hebt oprechte belangstelling voor alle leden.

- Je bent flexibel en ook bereid te werken in de avond en het weekend.

- Je woont bij voorkeur in Veldhoven of directe omgeving.

 

Arbeidsvoorwaarden:

SlimBezig is een kleinschalig en kerngezond bedrijf met een team van 6 personen. De werktijden bepalen we in overleg, we betalen je een marktconform salaris. Uitgangspunt is 15-25 uur. De eerste overeenkomst(en) betreffen een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid is het doel een vaste aanstelling. 

 

Ben jij dit? Of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Reageer dan nu door je CV en motivatie te sturen naar: margot@slimbezigveldhoven.nl

Slimmer fit en gezond