Afbeelding slimbezig-fitness-veldhoven
  • standaard
fitness-veldhoven

Afslankchallenge met mooie resultaten

De afgelopen 8 weken stonden voor 9 leden in het teken van de Afslankchallenge. Onder leiding van Tim zijn ze de strijd aangegaan. En één ding is zeker: er mag geapplaudisseerd worden! Ten eerste voor alle deelnemers die samen ruim 25 kilo zijn afgevallen. Een van de deelnemers zelfs meer dan 7 kilo! Waar je vaak ziet dat afvallen zit in vocht en de oh zo belangrijke spiermassa (die helpt namelijk je verbranding te verhogen en moet je dus niet kwijtraken) zien we nu dat het vooral vet is wat alle deelnemers zijn kwijtgeraakt. Zo’n 22 kilo in totaal! Dat zie je niet alleen, dat voelen ze waarschijnlijk allemaal aan hun kleding.

Los van de deelnemers moeten we ook een compliment geven aan coach Tim. Hij was als coach de steun en toeverlaat, de strenge man bij de InBody en degene die steeds weer motivatie bracht voor alle dappere strijders tegen de kilo’s. Goed gedaan Tim!

Wil jij ook, zeker nu het voorjaar eraan komt, werken aan minder kilo’s en een strakker lichaam? Meld je dan aan voor een individueel voedingsprogramma en start direct of schrijf je naam alvast op de wachtlijst voor de volgende Challenge.

Slimmer fit en gezond